Srednja škola „Busovača“ u Busovači

Ulica Kulina bana bb

72 260 Busovača

Tel: 030 732 042

e-mail: ssbusovaca@gmail.com

 

POZIV UČENICIMA ZA UPIS U SREDNJU ŠKOLU „BUSOVAČA“

 

Poštovani učenici završnih razreda osnovnih škola!

Sigurni smo da promišljate o daljnjem školovanju, neodlučni ste, muči vas mnoštvo prijedloga i izbora. Odluka kamo nakon osnovne škole određuje vašu budućnost, obilježava čitav vaš život.

Želite li vi, budući srednjoškolci, svoju kreativnost, maštu, znanje, posebnost i učenje ugraditi u našu Školu, pomoći ćemo vam, jer našoj školi važna je vaša posebnost, vaši snovi, kreativnost i mašta. Vaše znanje i sposobnost. Nije nam cilj prvenstveno ispuniti rubrike u dnevniku, upisati ocjene. Cilj nam je sačuvati vašu osobnost, izvesti vas na pravi put, pokazati što je srednjoškolsko obrazovanje i kako će vam pomoći u životu. Cilj je razviti što zdraviji odnos i isti njegovati. Ako želite sudjelovati u raznim projektima, činiti dobro i stvarati nešto novo, kako za školu, tako i dobrobit svih, onda je naša škola pravi izbor za vas.

Smjerovi koje vam naša škola nudi, oni su od Opće i matematičke gimnazije, do zanata, frizerstva i slično. Za sve detalje pratite našu web stranicu, kao i Facebook stranicu škole, jer zbog novonastale situacije, sve obavijesti i detalje pisat ćemo i objavljivati online.

Sigurni smo da vas neki od ovih smjerova zanima i da želite postati nešto od ponuđenog, steći neko od ovih zvanja i stoga vas, dragi učenici, željno, iskreno i radosno očekujemo u našoj školi! Dobro nam došli!