Dragi učenici, roditelji i učitelji,

Osjećam obvezu, odgovornost i potrebu da vam se obratim. Pred nama stoji jedna izazovna, neočekivana i nadasve opasna situacija prouzročena globalnom pandemijom corona virusa. Strpljenje i prilagođavanje su potrebni svima nama obzirom da se naglo promijenila rutina i način života na kakav smo navikli. Prirodno je da osjećate strah, uznemirenost, neizvjesnost i zabrinutost.

Stoga, svi zajedno trebamo imati strpljenja i razumijevanja jedni za druge, jer samo takvim pristupom prema trenutnoj situaciji možemo se naučiti prilagođavanju, odgovornosti i zrelosti. Ne želim vam stvarati dodatni pritisak ni obveze, nego naprotiv uputiti riječi potpore i ohrabrenja u novonastalim izvanrednim uvjetima, a u cilju što uspješnije komunikacije i svladavanja svih eventualnih nedoumica i nejasnoća koje bi se mogle javiti, ne samo u realizaciji online nastave, nego i bilo koji drugih pitanja na koje bih ja, kao pedagoginja naše škole, mogla i trebala odgovoriti.

Sve vaše upite bilo koje prirode možete slati na moju e-mail adresu: vesnaljubicic5@gmail.com, a do tad mi ostajte zdravi, veseli i optimistični te ne gubite osjećaj nade i vjere u što skoriji povratak redovitim aktivnostima i uobičajenoj svakodnevnici.

S poštovanjem,
Vaša pedagoginja Vesna Ljubičić